Om väggelementen

45 x 220 mm furuplank
Isolering av träfiber
Täthet: 0,2 lit/m2/sek för väggkonstruktionen, vilket klarar kravet för passivhus. 0,4 lit/m2/sek för en kompletta huskonstruktion
Snabb montering på byggplats tack vare den snillrika konstruktionen möjliggör ett vindtätt och isolerat hus på väldigt kort tid
U-värden: 0,12 för 360mm väggtjocklek och 0,17 för 280mm
Innerpanel finns om man önskar samma uttryck på lösa innerväggar
Masonitebalk förberedd för dold elinstallation
Tätning medelst impregnerad PUR-listVåra väggar är brandklassade enligt REI60

Täthet och energieffektivitet

Vår väggkonstruktion ger täta hus med låga uppvärmningskostnader. Det beror på ett särskilt värmeledningsmotstånd. De kritiska punkterna som finns på ett hus är hörn samt mellan tak och vägg. Dessa punkter har vi arbetat bort, och våra väggar har därför helt täta och isolerade hörn. Alla våra hus sprutas med träfiberisolering i tak samt övergångarna mellan tak och vägg.
Den tjockare träpanelen bromsar även fuktvandringen som ofta sker i hus. Träfibern tar upp fukt och diffunderar sedan ut den när luften blir torrare. Det gör att du slipper problem med fuktskador och daggpunkter. 

Enkelt väggsystem

Väggelementen består av färdigisolerade väggar – helt i trä. De är enkla att sätta upp och ytter- och innerväggen kräver inga fler arbetsmoment efter montering. Det betyder att du snabbt får bygget under tak.

Vi rekommenderar att du väljer en takkonstruktion som också utgörs av trä och träfiber. 
Tillverkarens produktionslinje kan vi anpassa väggelementen precis efter vad du önskar, till ett rimligt pris.